Ανοικτές Διαβουλεύσεις Ανοικτές Διαβουλεύσεις
Δεν υπάρχουν τρέχουσες Ενεργές Διαβουλεύσεις
 
Ανακοινώσεις Ανακοινώσεις

Το samosdialogos είναι γεγονός.

Η ιστοσελίδα της ΠΕ Σάμου (που υλοποιήθηκε από την πρώην Νομαρχία) είναι ανοιχτή σε όλους τους πολίτες για να συνομιλούν με τη ΠΕ και τους συμπολίτες τους για όποια θέματα μας απασχολούν. Τα πρώτα θέματα συζήτησης είναι ήδη ανοιχτά και σας καλούμε να εγγραφείτε για να σας ακούσουμε.
 

Τώρα Μιλάμε Τώρα Μιλάμε

Αγαπητοί/τες φίλοι και φίλες,

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα Ανοιχτού Δημόσιου Διαλόγου της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου, Samos-Dialogos

To Samos-Dialogos είναι μία διαδικτυακή εφαρμογή ανοιχτού δημόσιου διαλόγου που δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες που ζουν και ενδιαφέρονται για την περιοχή μας να συζητήσουν μεταξύ τους, αλλά και με τη Περιφερειακή Ενότητα Σάμου για τα θέματα που μας απασχολούν.

Σήμερα, που ο τρόπος ζωής μας δεν επιτρέπει εύκολα να βρισκόμαστε πάντα την ίδια στιγμή και στο ίδιο μέρος, το διαδίκτυο είναι μία σημαντική βοήθεια, όταν μάλιστα πολλοί συμπολίτες μας ζουν και σε άλλα μέρη της χώρας μας. Άλλωστε αρκετοί είναι εξοικειωμένοι ήδη με το διαδίκτυο και κάθε μέρα ολοένα και περισσότεροι γίνονται χρήστες του σημαντικού αυτού μέσου.

Σας προτείνουμε λοιπόν να διαβάσετε πρώτα τι είναι το Samos-Dialogos, τι μπορείτε να κάνετε σε αυτή την ιστοσελίδα και πώς να συμμετάσχετε στη συζήτηση, αρκεί να εγγραφείτε πρώτα.

Για να πετύχει όμως το Samos-Dialogos, είναι πάνω απ’ όλα απαραίτητη η δική σας στήριξη και συμμετοχή. Εμείς είμαστε εδώ για να σας ακούσουμε.

Σεβόμενοι τις αυξανόμενες απαιτήσεις των χρηστών της τεχνολογίας πιστεύουμε ο διαδικτυακός χώρος αυτός να ανταπεξέλθει στην σύγχρονη ψηφιακή πραγματικότητα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου

Συνεισφορά στην Έρευνα - Research Contribution Συνεισφορά στην Έρευνα - Research Contribution

State-of-the-art technology to serve advanced usability, as seen in ESWC 2010!

There's more to samosdialogos than meets the eye: if you're interested in learning about how the innovative technology behind it has been used to give it advanced features to maximise the end user experience, please refer to the following resources:

For inquiries, comments, ideas etc, please contact IMC Technologies S.A. or Dr. Konstantinos Kotis (kotis@samos.gr).

 

Άδεια Creative Commons
Αυτή η εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού 3.0 Ελλάδα .