Ανοικτές Διαβουλεύσεις Ανοικτές Διαβουλεύσεις
Δεν υπάρχουν τρέχουσες Ενεργές Διαβουλεύσεις
 
Ανακοινώσεις Ανακοινώσεις

Το samosdialogos είναι γεγονός.

Η ιστοσελίδα της ΠΕ Σάμου (που υλοποιήθηκε από την πρώην Νομαρχία) είναι ανοιχτή σε όλους τους πολίτες για να συνομιλούν με τη ΠΕ και τους συμπολίτες τους για όποια θέματα μας απασχολούν. Τα πρώτα θέματα συζήτησης είναι ήδη ανοιχτά και σας καλούμε να εγγραφείτε για να σας ακούσουμε.
 
Χώρος Πολιτών Χώρος Πολιτών

Ο χώρος αυτός είναι ελεύθερος και ανοιχτός σε όλους όσους είναι εγγεγραμμένοι χρήστες του samos-dialogos.

Εδώ, οι πολίτες έχουν την ευκαιρία να δημιουργούν και να συμμετέχουν στις δικές τους κοινότητες. Τι μπορείτε να κάνετε συγκεκριμένα:

  • Μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας ιστολόγιο (blog), δηλαδή να σχολιάζετε όποιο θέμα σας ενδιαφέρει, ενώ οι συμπολίτες σας μπορούν με τη σειρά τους να απαντούν ή να σχολιάζουν τις δικές σας απόψεις. Φυσικά, μπορείτε να σχολιάζετε και σε άλλο ιστολόγιο που έχει δημιουργήσει κάποιος συμπολίτης σας.

  • Μπορείτε να συμμετάσχετε σε μία ηλεκτρονική συζήτηση που ήδη διεξάγεται ή ακόμα και να δημιουργήσετε εσείς ένα νέο θέμα συζήτησης.

  • Μπορείτε τέλος να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό αίτημα προς τη ΠΕ Σάμου και να καλέσετε τους συμπολίτες σας που συμφωνούν, να το συνυπογράψουν ηλεκτρονικά (να συλλέξετε δηλαδή e-πογραφές), ώστε να ληφθεί υπόψη.

Ο χώρος αυτός είναι δικός σας. Το μόνο που κάνουμε εμείς είναι να προσπαθούμε να τον τηρούμε ανοιχτό αλλά και πολιτισμένο.